Fóliaburkolatú medence

 

A medenceépítést döntések sorozata előzi meg. Milyen típusú legyen a medence, melyik éri meg jobban a választható lehetőségek közül? Az alábbiakban összefoglaljuk a fóliás medence előnyeit.

 

 

 

Amikor medenceépítésre adjuk a fejünket rengeteg lehetőség tárulkozik elénk. Amennyiben  fóliás medencére esik a választásunk igazán jó döntést hoztunk meg. Az egyedileg épített és burkolt medencék esetén a tulajdonos maga tervezheti meg medencéje méretét,  színét, élményelemeit stb.

Zsaluköves fóliaburkolatú medence már az egész világon elterjedt medence típus.  Egyre több közösségi komplexum is ezt a megoldást választja, hiszen élettartama a beton és a fólia strapabíró jellege miatt igen kiemelkedő, illetve ár – érték arányban a legjobb választás.

 

Fóliaburkolás legfőbb előnyei közé tartozik, hogy minden medencét ki lehet fóliázni, legyen szó feszített, süllyesztett, zsaluköves, vasbeton vagy akár PP medencéről. Különböző típusú, vastagságú, tapintású fóliák közül választhatunk. A fóliás medence változatos megjelenést biztosít, tapintásra komfortos, látványra pedig esztétikus.

Fóliaburkolatú medence kivitelezése igen gyors, pénztárcabarát és egyszerű.

Amennyiben meglévő medencénk felújítása a cél arra is tökéletes megoldást nyújt, hiszen megfizethető, rendkívül hamar elkészül, tökéletes esztétikai és használati élményt nyújt.


Élettartamát tekintve hasonló, mint egy csempés medence, azonban felújítási idejét és költségét tekintve a fóliaburkolatú medence messze megelőz minden alternatívát.

Anyagát tekintve 1.5 mm szálerősített fóliát használunk, mely alatt egy filc réteg húzódik, mely hatására sokkal komfortosabb, melegebb, puhább  érzetet nyújt, mint egy csempés medence.  Ezen kívül sokkal könnyebben tisztántartható, egyszerűbben javítható. A fóliaburkolat és a medence fala között lévő filc puhább, komfortosabb érzést biztosít, mint a talán elegánsabb, de ridegebb csempeburkolat. Könnyen tisztítható, és ha szükséges, könnyen javítható.

A gazdaságos fóliás medence építésének előnyei

 

Ha medencéről van szó, nyilván mindenki szeretné, hogy minél hamarabb elkészüljön és minél gyorsabban használni tudja azt. Mindezt úgy, hogy később a medence színvonalában se kelljen majd csalódni. Ha Ön is így gondolja, érdemes megfontolnia a fóliás medence megépíttetését!

A fóliás medencét azoknak ajánljuk tehát, akik a gyorsan kivitelezhető, ugyanakkor megbízható medencéket részesítik előnyben, a legjobb ár/érték arányban. Egy fóliás medence esetében nincs szó, hetekig tartó várakozásról a kőműves munka elkészülte után, mert a technológiának köszönhetően az új medencét néhány nap elteltével feltölthetjük vízzel és használhatjuk azt. A gyorsaság nem megy a nívósság rovására, hiszen a fólia tökéletes vízzárást biztosít, a medence nem fog szivárogni, mindamellett, hogy gyönyörű látványt nyújt. A fólia gyakorlatilag minden formát követ, így nincs akadály akár az egyedi medencék megvalósításának sem. De ami a legfontosabb, a kertben, vagy az udvaron az odaillő fóliás medence építhető ki.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu