Medence karbantartás

 

Az elhanyagolt medencét azon kívül, hogy látványa lehangoló, használni sem lehet.

Medence Karbantartás

 

Az első intő jel, hogy a medence burkolata csúszóssá válik. A második, hogy a medence vize opálos lesz, és ha ekkor sem avatkozunk közbe rövid idő múlva „szép” zöld színűre változik vizünk.

A medence karbantartásának elvégzése sok gonddal, és elfoglaltsággal jár. Nagy melegben gyakrabban, hideg időszakban ritkábban kell a medence karbantartást elvégezni.
Rendszeresen ki kell takarítani a tisztítórendszerbe beépített szűrőket, a szűrőhomokot vissza kell mosatni, vagy a papírszűrőt ki kell tisztítani. A medencét ki kell porszívózni, el kell végezni a vegyszerezést, és végezetül ki kell takarítani a gépházat, valamint a medence környezetét.

Van aki szívesen foglalkozik a medencéjével, és élvezettel takarítja azt, viszont sokan viszolyognak ettől a munkától, vagy egyszerűen idő hiányában nem tudják elvégezni.

 Néhány folyamatot lehet automatizálni, mint például a vegyszeradagolást, visszamosatást, porszívózást, amennyiben ez sem lenne elegendő forduljon bizalommal hozzánk, mi átvállaljuk Öntől a feladatot, maximális diszkrécióval, és garanciával látjuk el azt. Menet közben természetesen az apróbb csöpögéseket, hibákat is megjavítjuk.

Ezentúl Önnek semmi más dolga nem lesz, mint fürdeni a tiszta vízben.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu