Solár takaró

Egyedileg konfekcionált különböző vastagságú solár takaróink bel-és kültéri medencék letakarására egyaránt szolgál. Igen közkedvelt takarási megoldás főleg kedvező árfekvése miatt.

Solár medence takaró

A solár medence takarót minden medencéhez egyedileg gyártjuk, követve annak pontos formáját. Így azon túl, hogy rendkívül esztétikus látványt nyújt, a medence takaró pártatartó, hőszigetelő, és melegítő funkcióját is maximálisan kihasználjuk.

A solár medence takaró minimálisra csökkenti a víz elpárolgását, a nap hatására melegíti a medencét, optimalizálja a felhasznált vegyszer mennyiségét és nem utolsó sorban védi a medence vizét a szennyeződésektől.

A takaró mozgatásához csévélőszerkezetet ajánlunk, így rendkívül egyszerű annak mindennapos mozgatása. Kisebb medencék, pezsgőmedencék esetén a kézi mozgatási szóba jöhet, azonban nagyobb medencék esetén mindenképpen szükséges csévélőszerkezet. Cégünk erre is többféle megoldást kínál.

Csévélőszerkezeteink esetén két fő típust különböztetünk meg. Vannak a rövidebb élettartamú, alumíniumból készült, előre gyártott, kihúzható csévélőszerkezetek, melyet saját medencénk méretéhez tudunk könnyen igazítani.

Azonban sokkal esztétikusabb látványt nyújt, illetve strapabíróbb megoldásunk az egyedileg koracélból gyártott csévélőtengely. Mivel minden koracél csévélőszerkezetet egyedileg tervezünk és gyártunk, ezért a medencénk és annak környezetét abszolút figyelembe tudjuk venni, legyen szó elgurítható, fix, vagy akár falra rögzíthető megoldásról.

Nagyobb medencék esetén motoros tekerőszerkezet is gyártunk, azonban solár takaró esetén ez a megoldás csak kompromisszumokkal, esetlegesen kézi igazítással működhet. Amennyiben teljesen automata motoros működtetésű takarót szeretnénk redőnylamellás medence takaróinkat ajánljuk.

Különböző import solár alapanyagainkból mindig egyedileg választjuk ki az Ön medencéjére a legmegfelelőbbet.

Solár medence takaró típusok:

Super solár 400 Bubble medencetakaró.

 400 mikron vastagságú piskóta alakú légbuborékkal  ellátott import alapanyag. Ebből a típusú alapanyagból főként házi használatú kül- és beltéri medencékre gyártunk takarót. Az anyaga természetesen vegyszer és UV álló, mely a napsugárzás hatására melegíti a vizet.

 

Super solár 400-szöveterősített Bubble medencetakaró.

 

Super solár 400-szöveterősített Bubble medencetakaró.
400 mikron vastagságú szöveterősített piskóta alakú légbuborékkal  ellátott import alapanyag.  Szöveterősítése miatt a mechanikai sérüléseknek jobban ellenáll. Magán, illetve kisebb közösségi medencék esetén ajánljuk.  Az anyag fokozottan vegyszer és UV álló, mely a napsugárzás hatására melegíti a vizet.

 

Super solár 500 Bubble medencetakaró.

 

500 mikron vastagságú piskóta alakú légbuborékkal  ellátott import alapanyag türkiz színben. Ebből a típusú alapanyagból már kisebb közösségi medencékre is gyártunk takarót. Az anyaga természetesen vegyszer és UV álló, mely a napsugárzás hatására jobban melegíti a vizet, mint a 400 mikronos anyag.

 

Super solár 600-szöveterősített Bubble medencetakaró.

 

600 mikron vastagságú szöveterősített piskóta alakú légbuborékkal  ellátott import alapanyag.  Szöveterősítése miatt a mechanikai sérüléseknek jobban ellenáll. Nagyméretű közösségi medencék esetén ajánljuk.  Az anyag fokozottan vegyszer és UV álló.

 

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu