Csúszdák

 

A mai korban, amikor sorra nyílnak az aquaparkok, fontos szerepet játszanak az uszodatechnikai palettán a különböző csúszdák.

 

Itt is valljuk azt a hitvallásunkat, hogy egy típust kell kiválasztani, és azt kell gyártani kiváló színvonalon.
Mi korábbi profilunknak megfelelően, a betonszerkezetű fóliaburkolatú csúszdákat választottuk. Ezeket építjük már hat év óta egyedül az országban.

Vasbetonból van a csúszda szerkezete. A csúszófelületet glettelt minőségben kell elkészíteni, erre kerül a puha alátét fólia, majd végül, a speciális csúszda fólia.
Nagy előnye más csúszdákkal szemben, hogy kialakítástól függően párhuzamosan több fürdőző is használhatja, nincs illesztési hézag az elemek között és így elmarad az illesztési hézagok miatti kellemetlen “ütés” érzése. Igen hosszú élettartamú, – az elsőt Magyarországon 2004-ben építettük és még ezidáig nem kellett javítani – nincs karbantartási költség. Végezetül, ha tönkremegy csak a burkolatot kell cserélni rajta.

Két típusát különböztetjük meg:

Hullám óriás csúszda

A használóknak külön egymástól elválasztott pályák vannak kiépítve. A kiépített időmérő szerkezet lehetővé teszi a versenyzést a résztvevők között. A legnagyobb a Mogyoródi Aquaparkban (Aquaréna) készült, ennek hossza 60m és négy fürdőző használhatja egyszerre

Családi csúszdák

Lehetnek hullámos és egyenes felületűek. Egy időben sok fürdőző használhatja. Viszonylag rövid hossza miatt lassabb így nem veszélyes. Az egész család egyszerre, akár kis gyerekkel is használhatja.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu