Kerámiaburkolatú medence

 

A kerámiaburkolatú medencét csak ajánlott csak szakemberrel szabad elkészíttetni. Két fajta kerámiaburkolattal lehet építeni, de mindegyikre vonatkozik, hogy csak speciálisan uszodai alkalmazásra készített anyagot szabad felhasználni.

 

Kerámiaburkolatú medencék

Kerámiaburkolatú illetve fóliaburkolatú medencék között az alapvető különbség, már az építés első szakaszában megfigyelhető. A kerámiaburkolatú medence csak monolitvasbeton szerkezet lehet, a legszigorúbb előírásokat betartva.

Kerámiaburkolatú medence esetén a vízzáróságáért maga a betontest felel, míg fóliás medence esetén a fólia biztosítja a vízzárást.

Kerámiaburkolat választásánál a legfontosabb, hogy mindig olyan burkolatot válasszunk, melyet kifejezetten uszodai alkalmazásra gyártottak. Ez lehet hagyományos uszodacsempe, azonban ez már jellemzően már csak közösségi medencéknél használatos.

A másik választási lehetőségünk az üvegmozaik csempe. Ezen típus választásakor teljes mértékben személyre szabható a medencénk külleme. Előttünk a választási lehetőség, hogy egyszínű, kevert burkolatot válasszunk. Extrémebb esetekben azonban olyan opciót is találunk a piacon, mely segítségével akár egy fotó alapján elkészített egyedi burkolatot is tehetünk a medencénk aljába.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu