Gépészeti berendezések

 

A medencék építése során nem szabad elfeledkezni a gépészet megtervezéséről, illetve annak kivitelezéséről.

 

Gépészeti berendezések

A medencék alapgépészete a víz tisztítását hivatott elvégezni. Általában homokszűrős víztisztítókat használunk, a hozzávaló előszűrős vízszivattyúkkal, vízelvezető, vízbefúvó elemekkel és a csőhálózattal.

A gépészetet igény szerint lehet fűtés nélkül és fűtéssel is szerelni. Már a tervezés stádiumában tisztában kell lenni azzal, hogy a medence vizét gázkazánról, solárpanelről, geotermikus szivattyúval, hőszivattyúval vagy más módon akarjuk üzemeltetni, ugyanis a beépítendő hőcserélőket, a fűtővíz hőmérséklete, valamit a fűtőközeg ismeretében kell méretezni.

Az elektromos szerelést előre megtervezzük, majd e szerint építjük meg. Az általunk megépített medencék elektromossága az összes, idevonatkozó EU-s szabványt kielégíti.

A gépészetet meg lehet építeni kézi vezérléssel, azonban az összes funkciót lehet automatizálni, a visszamosatástól, a vegyszeradagolásig. A vezérlést megoldhatjuk számítógéppel, esetleg rácsatlakozva a ház felügyeletére, vagy távfelügyeletére.

A medencébe beépíthető bármilyen élményelem a fehér fényű, vagy színváltós víz alatti lámpáktól kezdve, az ellenáramoltatón át, a víz alatti masszírozó berendezéseken keresztül a víz alatti buzgárokig bezárólag.

Cégünk vállalja különböző magán, illetve közösségi medencék gépészeti tervezését és kivitelezését egyaránt.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu