Medence fedések

 

Elegáns, esztétikus megoldások, mellyel kültéri medencénk használati idejét kitolhatjuk.

 

Medence fedések

A medencefedés igen esztétikus, sínen guruló alumínium szerkezetből álló, polycarbonát, vagy üveg fedést jelent. Elegendő hely esetén, a szerkezet a medencéről teljesen letolható. Becsukott állapotban az “üvegház” hatás miatt fűti a medence vizét és védi azt a szennyeződésektől.

Nagyon sok fedéstípusból lehet válogatni. Vannak egészen alacsony, illetve nagy belmagasságúak, különböző típusokban és színekben. Minden ajánlatkéréssel egyedileg foglalkozunk, a konkrét medence méreteinek és környezetének ismeretében.

Kettős funkciójú terasz-fedés

 

Akár meglévő akár új építésű medencék esetén is telepíthető. A medence fölé telepített fedés egyben teraszként is funkcionál. Véd a párolgás, a hővesztés ellen, illetve minimálisra szorítja a medencébe jutó szennyeződéseket.

Gombnyomásra képes a medence bármely oldalára elcsúszni, ez által a medence használhatóvá válik.

 

 

 

 

 

Automata redőnylamellás takarás

 Másik választásunk az automata redőnylamellás takarás, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez a típusú takaró biztos védelmet nyúlt a gyermekek, kisállatok számára. Az egyetlen olyan takaró, mely teljesen automatán emberi segítség és korrigálás nélkül letakarni a medencét. Amellett, hogy igen esztétikus látványt nyúlt, minimalizálja a medence hővesztését, annak párolgását, vegyszerfelhasználását, illetve adott lamellák választása esetén garantáltan melegíti a vizet.

Amennyiben időben tájékozódunk a lehetőségekről, a medence építésekor  minimális odafigyeléssel és átalakítással teljesen eltüntethető lesz a redőny, így mindig funkcionálisan mind esztétikailag a maximális élményt tudja nyújtani. Amennyiben már kész medencére szeretnénk redőnyt, akkor sem kell csüggedni, azonban minimális kompromisszumokkal tudjuk azt használni. A beépítési módokról bővebben a redőnylamellás takaró típusainál olvashatunk. 

 

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu