Medence karbantartás

 

Bizony hamar rádöbbenünk, hogy a frissen birtokba vett medencében nem csak, fürdeni kell, hanem a tisztításra, karbantartásra is sok gondot kell fordítani, vagyis a medencét üzemeltetni kell. 

Medence karbantartás

A medencében kétféle mechanikai szennyeződés van. Az egyik úszik a víz tetején – ezt általában a szkimmer, vagy a feszített víztükrű medence bukóéle hamar letisztítja -, a másik a medence aljára lesüllyed, ezt már csak víz alatti porszívóval lehet kitisztítani.

A medence tisztítórendszerébe bekerült szennyeződést a rendszer kiszűri, de ez csak a mechanikai szennyeződésekre vonatkozik. Ezzel párhuzamosan a medence vizét kémiailag is meg kell szűrni. Erre valók a speciális uszodavegyszerek, amiket pontos mérések alapján kell a vízbe juttatni.

Az üzem közbeni apróbb javításokat is el kell végezni.
A tél beállta előtt a kültéri medencéket téliesteni kell, illetve tavasszal újra üzembe kell helyezni őket.

A medence üzemeltetése során két fajta munkát kell elvégezni:

Karbantartást amit a medence használata közben végzünk

Téliesítés amit a kültéri medence leállításakor végzünk, valamint ide tartozik természetesen a tavaszi üzembe helyezés is

A medence üzemeltetéséből azokat a munkákat melyeket a medence használata közben kell elvégezni KARBANTARTÁSNAK, míg a medence leállításokat kell elvégezi TÉLIESÍTÉSNEK hívjuk.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu