Szavini redőny-történet

 

A SzaviniPool Kft megalakulása óta nagy súlyt fektetett a medence takarásokra, de palettájából hiányzott a redőnylamellás takaró. 2004-ben elhatároztuk, hogy ezt a hiányt pótoljuk.

 

Hatalmas fejlesztésbe kezdtünk. Mindent amit jónak ítéltünk átvettünk a fejlettebb országoktól és mindent továbbfejlesztettünk, amit úgy gondoltunk, hogy mi jobban meg tudjuk oldani.

A redőnylamellákat megterveztük és kifejlesztettük, így már saját magunk gyártunk két olyan típust „Mini” és „Maxi” néven, aminek anyagösszetétele és minősége már megfelel a legszigorúbb EU előírásoknak is. Ezek árfekvésben lényegesen kedvezőbbek, mint az importból behozott társaik árai.
Harmadiknak típusnak pedig importból behozunk „Prémium” néven egy olyan redőnylamellát, melyek keresztmetszetben teljesen ki vannak töltve anyaggal. Ez jelenleg a legkorszerűbb redőnylamella amit az EU piacán található.

A meghajtó szerkezeteknél importáljuk a Németországban gyártott mechanikus vezérlésű csőmotorokat, belátva azt, hogy a nagy sorozatban gyártott termékekkel árban nem tudunk konkurálni. Viszont kihasználtuk a világszínvonalon lévő hazai számítógépes szakemberek tudását, és kifejlesztettünk egy saját processzorvezérlésű hajtóműcsaládot amire azt hiszem méltán lehetünk büszkék.

Az egyéb a berendezésekhez szükséges szerkezeteket, alkatrészeket szintén saját magunk állítjuk elő az adott medencére adaptálva.

Szakembereinket betanítottuk, és a saját gyártásból kifolyólag az alkatrészellátást is folyamatosan tudjuk biztosítani. Erre alapozva kialakítottunk egy országos szervízhálózatot, amivel igen rövid idő alatt meg tudjuk oldani, mind a garanciális, mind az egyéb hibák javítását.

2004 óta mind saját, mind viszonteladókon keresztül nagyon sok redőnylamellás medencetakarót készítettünk, amik hibátlanul működnek.

Úgy érezzük, hogy a mára sikerült kialakítanunk egy minden nemzetközi igényt is kielégítő „ SZAVINI REDŐNY „ márkanéven egy komplett takaró családot, amit a 2007-ben Kölnben megrendezésre kerülő AQUANALE nemzetközi kiállításon is bemutatunk az uszodatechnikai piacnak.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 16:00

Szombat – Vasárnap
Zárva

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van, kérem bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!

Vagy keressen személyesen:
2049 Diósd ipar u. 13

Telefon : +36 23 545 310
E-mail : szavini@szavini.hu