Youtube
Pinterest
Google+
Blogger
Twitter
Tweets by SzaviniKft
Flickr

Alapítva: 1993

Szavini Komplex Uszodatechnika Kft.

Solár takaró

Solár takaró:

Kül- és beltéri medencék letakarására szolgál. Elsősorban olcsó árfekvése miatt közkedvelt. Igen jó a hőszigetelő- és párafékező tulajdonsága, és ezen kívül védi a medencét a szennyeződésektől is.
A takarót pontosan a medence víztükrére kell konfekcionálni. Kisebb medencéket kézzel is le lehet takarni, de nagyobb medencéknél feltekerő szerkezet használata szükséges. Motoros feltekerő szerkezet csak korlátozottan használható, a takarót mozgatás közben kézzel igazgatni kell.
Többféle import alapanyagból dolgozunk, és mindig az adott medencére a legmegfelelőbbet választjuk ki.

Solár takaró típusok:
Super solár 180 medencetakaró.
Légbuborékos solár lefedőfólia 180 mikron vastag import alapanyagból. Az anyag gyengén vegyszer és UV álló. Kisebb méretű kültéri és beltéri medencékre egyaránt alkalmas. A napsugárzás hatására melegíti a vizet.
Super solár 400 medencetakaró. 
Légbuborékos solár lefedőfólia 400 mikron vastag import alapanyagból. Az anyag vegyszer és UV álló. Házi használatú kültéri és beltéri medencékre egyaránt alkalmas, de kisebb közcélú medencékhez is használható. A napsugárzás hatására melegíti a vizet.

Super solár 400-sz medencetakaró. 
Légbuborékos szöveterősítésű solár lefedőfólia 400 mikronos import alapanyagból. Az anyag fokozottan vegyszer és UV álló. A szöveterősítés miatt mechanikai sérülésekkel szemben kiválóan ellen áll. A napsugárzás hatására melegíti a vizet. Magán és közcélú medencékhez egyaránt használható.

Super solár 600-sz medencetakaró. 
Légbuborékos szöveterősítésű solár lefedőfólia 600 mikron vastag import alapanyagból. Az anyag fokozottan vegyszer és UV álló. Nagyméretű közcélú normál, és termálvizű medencékhez ajánlott.