Youtube
Pinterest
Google+
Blogger
Twitter
Tweets by SzaviniKft
Flickr

Alapítva: 1993

Szavini Komplex Uszodatechnika Kft.

Medence fedések

medencefedesek_01.jpg

Medence fedések:

Kültéri medencék esetében alkalmazhatók, aminek segítségével meghosszabbítható a fürdési intervallum.
A medencefedés esztétikus, sínen guruló alumínium szerkezetből álló, policarbonát, vagy üveg fedést jelent. Elegendő hely esetén, a szerkezet a medencéről teljesen letolható. Becsukott állapotban az “üvegház” hatás miatt fűti a medence vizét és védi azt a szennyeződésektől.

Nagyon sok fedéstípusból lehet válogatni. Vannak egészen alacsony, illetve nagy belmagasságúak, különböző típusokban és színekben. Minden ajánlatkéréssel egyedileg foglalkozunk, a konkrét medence méreteinek és környezetének ismeretében.

DSC_1818_rs

 

A redőnyös medencefedés beépítési módjairól röviden

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a redőnyös medencefedés, ugyanis rendkívül egyszerűen kezelhető, és tökéletes védelmet nyújt a gyermekek és kisállatok számára, mindamellett, hogy a medencében található víz hővesztését minimalizálná. Ahhoz, hogy a redőnyös medencefedés előnyeit igazán megtapasztalhassuk, fontos, hogy a tájékozódjunk időben a beépítési módjairól, ugyanis ellenkező esetben csak kompromisszumokkal fogjuk tudni használni.

Mivel a redőnyös medencefedés csak akkor használható rendeltetésszerűen, ha teljesen rá tud illeszkedni a víz felszínére, ezért már a medence megépítése előtt tisztában kell lenni azzal, hogy redőnyös medencefedést szeretnénk használni. Utólag igencsak bonyolult a víz alatti megoldást telepíteni, ezért, ha Ön idén tervezi a medence építését, mindenképp gondoljon előre a redőnyös medencefedésre. Ebben az esetben a medence a redőny aknával együtt kerül megépítésre.

Ha további kérdései lennének termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A redőnyös medencefedés beépítési módjairól röviden