Youtube
Pinterest
Google+
Blogger
Twitter
Tweets by SzaviniKft
Flickr

Alapítva: 1993

Szavini Komplex Uszodatechnika Kft.

Fóliaburkolatú medence

Fóliaburkolatú vasbeton medence

1. Fóliaburkolatú vasbeton medencék.

A fóliaburkolatú vasbeton medencék kivitelezése részlegesen házilag is megoldható.

A fóliaburkolatú vasbeton medence már az egész világon elterjedt, közkedvelt építési forma. Használati értéke azonos a csempés medencékkel, de annál lényegesen költségkímélőbb, gyorsabb a kivitelezési ideje, és a legkülönbözőbb formák alakíthatók ki. Ennek megfelelően jobban képes alkalmazkodni kertje és háza építészeti megoldásaihoz és lehetőségeihez.
A fóliaburkolat és a medence fala között lévő filc puhább, komfortosabb érzést biztosít, mint a talán elegánsabb, de ridegebb csempeburkolat. Könnyen tisztítható, és ha szükséges, könnyen javítható.

A kőművesmunka szakmai útmutatásunk alapján akár házilag is kivitelezhető, így ennek költsége is csökkenti a végső kivitelezési költséget.

A fóliaburkolatú medence készülhet süllyesztett és feszített víztükörrel is. Tekintse meg képsorozatainkat egy süllyesztett ill. egy feszített víztükrű medence építési fázisairól!

 

A gazdaságos fóliás medence építésének előnyei

A gazdaságos fóliás medence építésének előnyei

Ha medencéről van szó, nyilván mindenki szeretné, hogy minél hamarabb elkészüljön és minél gyorsabban használni tudja azt. Mindezt úgy, hogy később a medence színvonalában se kelljen majd csalódni. Ha Ön is így gondolja, érdemes megfontolnia a fóliás medence megépíttetését!

A fóliás medencét azoknak ajánljuk tehát, akik a gyorsan kivitelezhető, ugyanakkor megbízható medencéket részesítik előnyben, a legjobb ár/érték arányban. Egy fóliás medence esetében nincs szó, hetekig tartó várakozásról a kőműves munka elkészülte után, mert a technológiának köszönhetően az új medencét néhány nap elteltével feltölthetjük vízzel és használhatjuk azt. A gyorsaság nem megy a nívósság rovására, hiszen a fólia tökéletes vízzárást biztosít, a medence nem fog szivárogni, mindamellett, hogy gyönyörű látványt nyújt. A fólia gyakorlatilag minden formát követ, így nincs akadály akár az egyedi medencék megvalósításának sem. De ami a legfontosabb, a kertben, vagy az udvaron az odaillő fóliás medence építhető ki.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne saját fóliás medencét rendelni tőlünk, keressen minket elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!