Youtube
Pinterest
Google+
Blogger
Twitter
Tweets by SzaviniKft
Flickr

Alapítva: 1993

Szavini Komplex Uszodatechnika Kft.

Karbantartás

DSCN3092_rs

Karbantartás:

Az elhanyagolt medencét azon kívül, hogy látványa lehangoló, használni sem lehet.
Az első intő jel, hogy a medence burkolata csúszóssá válik. A második, hogy a medence vize opálos lesz, és ha ekkor sem avatkozunk közbe rövid idő múlva a képen látható „szép” zöld színűre változik vizünk.

A medence karbantartásának elvégzése sok gonddal, és elfoglaltsággal jár. Nagy melegben gyakrabban, hideg időszakban ritkábban kell a medence karbantartást elvégezni.
Rendszeresen ki kell takarítani a tisztítórendszerbe beépített szűrőket, a szűrőhomokot vissza kell mosatni, vagy a papírszűrőt ki kell tisztítani. A medencét ki kell porszívózni, el kell végezni a vegyszerezést, és végezetül ki kell takarítani a gépházat, valamint a medence környezetét.

Van aki szívesen foglalkozik a medencéjével, és élvezettel takarítja azt, viszont sokan viszolyognak ettől a munkától, vagy egyszerűen idő hiányában nem tudják elvégezni.

Forduljon bizalommal hozzánk, mi átvállaljuk Öntől a feladatot, maximális diszkrécióval, és garanciával látjuk el azt. Menet közben természetesen az apróbb csöpögéseket, hibákat is megjavítjuk.

Ezentúl Önnek semmi más dolga nem lesz, mint fürdeni a tiszta vízben.