Youtube
Pinterest
Google+
Blogger
Twitter
Tweets by SzaviniKft
Flickr

Alapítva: 1993

Szavini Komplex Uszodatechnika Kft.

Gépészeti berendezések

A medencék építése során vállaljuk a gépészeti berendezések tervezését és kivitelezését egyaránt.

A medencék alapgépészete a víz tisztítását hivatott elvégezni. Általában homokszűrős víztisztítókat használunk, a hozzávaló előszűrős vízszivattyúkkal, vízelvezető, vízbefúvó elemekkel és a csőhálózattal.

A gépészetet igény szerint lehet fűtés nélkül és fűtéssel is szerelni. Már a tervezés stádiumában tisztában kell lenni azzal, hogy a medence vizét gázkazánról, solárpanelről, geotermikus szivattyúval, vagy más módon akarjuk üzemeltetni, ugyanis a beépítendő hőcserélőket, a fűtővíz hőmérséklete, valamit a fűtőközeg ismeretében kell méretezni.

Az elektromos szerelést előre megtervezzük, majd e szerint építjük meg. Az általunk megépített medencék elektromossága az összes, idevonatkozó EU-s szabványt kielégíti.

A gépészetet meg lehet építeni kézi vezérléssel, azonban az összes funkciót lehet automatizálni, a visszamosatástól, a vegyszeradagolásig. A vezérlést megoldhatjuk számítógéppel, esetleg rácsatlakozva a ház felügyeletére, vagy távfelügyeletére.

A medencébe beépíthető bármilyen élményelem a fehér fényű, vagy színváltós víz alatti lámpáktól kezdve, az ellenáramoltatón át, a víz alatti masszírozó berendezéseken keresztül a víz alatti buzgárokig bezárólag.